Atenție! grădina doarme,vigilența nu

Aceasta postare este un raspuns pentru toti aceia care simpatizeaza cu vremelnica putere politica portocalie  si nu le cade bine la rânză  sa vada ca si eu, care am blog cu gradina, scriu despre una,  despre alta si despre „excelentele lor” din capul bucatelor.

Pai, uite, exact cuvantul ” bucate”  are legatura evidenta, nu-ti trebuie nici macar un creier de porc ca sa vezi asta . Apropo, porcul este cel mai inteligent animal , cel care ne seamana cel mai mult (uneori noi semanam cu el) si care, culmea, spre deosebire de unele specimene umane, el, porcul , gandeste. Tocmai am urmarit o emisiune pe…dar, pe voi, cei care ma intrebati ce legatura are gradina cu politica, nu va intereseaza asta.

Asadar, nestimati cititori care-mi scrie-ti „lasa-ne” si care stiti ca nu va public fiindca acesta este un blog de oameni normali care-si impartasesc pareri fara sa sara unul la grumazul altuia, fiindca acest blog este unul decent (ori voua chiar decenta va lipseste), este un blog care nu admite grosolanii, injurii si polemici de caterinca politica, este un blog cu multe categorii (in afara de gradina de legume si pomi  fructiferi) si, daca vreti sa aflati despre ce este blogul meu va invit la pagina „Despre mine”. Fiindca sunt 1000 de unici pe zi , dintre care 700, in medie, vin aici pentru prima oara, inainte de a lasa un comentariu (ma refer la primul comentariu)  ar fi bine sa cititi pagina care va lamureste despre ce este blogul meu.

Despre cate spamuri am pe zi nu are rost sa va mai spun, sunt spamuri publicitare, mai toate, rar mai icneste cate cineva la spusele mele fiindca rar am scris la categoria Romania. Dar, va avertizez, gradina mea doarme si eu traiesc, am opinii, am convingeri, am principii si am voie sa-mi exprim toate acestea pe blogul personal, iar cui nu-i place  poate sa se intoarca din drum.

cititi si : Auftakt , Andi  Bob, Diana  Alzner,  Dor de vara, My heart  to you heart, Gabriela Savitsky, Hai ca se poate, IOAN  USCA, Lenesrau’s Blog, Incertitudini, Profund Antibasescu, Palatul Sutu, Ghiocel07, Daiana’s Blog, Jurnal de gradina.

9 Responses to Atenție! grădina doarme,vigilența nu

  1. Pingback: In late fall, heron nests are visible « Andi Bob

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.