Chestie de ” zone feeling”

Sunt in gradina, pe la inceputul  lui mai. Un gard inalt de beton, zidit cu inversunare intre „fasia gaza”(cea din spatele casei si gradinii noastre ) si vecina de-mi era alaturi altadata, ne desparte acum in gradina, nu ne mai vedem, nu ne mai vorbim, chiar daca prin crapaturile gardului vedem miscare: nu se cade sa strigi/urli catre cineva care nu te vede. Atunci , insa, ea, vecina mea, era in fundul gradinii ei si cum fundul gradinii mele este mai lung decat al ei (hahahaha!  ) ma vede,  trece la gardul din retea metalica si incepem sa vorbim. Eu plantam rosiile alea Kumato si celelalte, ea ma intreba ca de ce-s asa de lungi, cand le-am semanat ca ale ei au 2 cm si tot asa ajungem la politica (ea sprijinea gardul si eu sapam gropi cu harletul).

Nu mai stiu ce eveniment politic se petrecea pe atunci stiu doar ca am auzit-o zicand: „eu tin cu boc ca-i ardelean” Mamaaaaa, cand am auzit asa ceva (cum asa ceva???!!!)   un singur raspuns mi-a venit pe limba: ” nu pot sa cred, esti prea desteapta ca sa tii cu boc”. Dupa care s-a indepartat de gard si s-o fi dus sa mediteze la partea din fraza mea”esti prea desteapta”.

Postarea asta mi-a inspirat-o Renata cu postarea ei : Diacritica versus „politica” .

cititi si: IOAN USCA , Supravietuitor’s Blog, Profund Antibasescu, Incertitudini, Blogu lu Ninu, Gabriela Savitsky , DIANA  ALZNER, George Geacar- Niste tarani depresivi.

18 Responses to Chestie de ” zone feeling”

  1. Pingback: Premiul « Ioan Usca

  2. Pingback: Ziua Internațională de luptă împotriva rasismului și antisemitismului, 9 noiembrie 1938 « Supravietuitor's Blog

  3. Pingback: Interzis celor care nu stau bine cu inima si cu nervii « Hai ca se poate!

  4. Pingback: Oare despre Basescu cum vorbesc? Astept parerile dumeavoastra. « Hai ca se poate!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.