Leapşa – Ziua celor trei linkuri

Draga mea Matilda (cine altcineva sa ma bage si pe mine’n seama  ! ) mi-a facut bucuria sa-mi  spuna ca se uita pe  blogul meu cand vrea sa vada flori ca sa le maingaie  cu privirea. Era ziua celor trei linkuri inventata de Chinezu. Of, Doamne, ce bine ca nu sunt mai multe ! Fiindca eu ma uit la Matilda, iau blogrollul ei de sus in jos,  in ordinea prospetimii, a  noutatilor  si asa pot spune ca am ” vazut un link”. Apoi , fiindca de cele mai multe ori ies de la Matilda fara sa ma prapadesc de ras (ceea ce de fapt caut ) , ma indrept spre Ninu. Cam o data pe luna, ca o maree, vine prapadeala de ras la citirea textului de poveste adevarata patita cu vecinii, cu postarita, cu vanzatorii si cu alti oameni cu care el se intersecteaza. Ma intorc acasa cu un zambet pecetluit pe  fata. Asta dupa ce apare sotul meu sa vada ce am aflat de rad asa cu pofta. Atunci deja am ajuns la Renata si citesc cu voce tare fiindca Renata scrie pe  placul amandurora.

Fiindca indicand blogul Matildei (Altfel de respirari ) inseamna ca m-am intors si nu am mers mai departe  mai spun un blog unde intru ca sa citesc si sa ma testez:  inteleg  la ce se refera sau nu? Este  MesterulManole.

Leapsa merge mai departe la Blogu lu Ninu, la Gara  pentru  noi (Renata) si la  MesterulManole .

Revin fiindca este nedrept sa nu amintesc ca singurul spatiu in care-i suport pe base si ai lui este Profund Anti basescu .

Multumesc frumos,  Matilda.

 

4 Responses to Leapşa – Ziua celor trei linkuri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.