Seminţe de roşii- informaţii

UPDATE 1 : am informatii noi despre paypal  in Romania (Europa) , La sume mici comisionul,  pe tranzactie,   este destul de mare si suportat de vanzator adica (3,4)% + 0,35 euro din suma tranzactionata.

La preturile pe care le-am considerat pentru seminte ,  adica preturi mici , constat ca este mult.

Deci, pentru aceasta etapa,  de plata a semintelor,   ramanem la contul de banca pe care vi l-am dat celor care ati confirmat primirea semintelor.

Plata facuta direct la banca indicata de mine pe mail,  in numerar, este fara comision.

Plata facuta din contul vostru (de la  aceeasi banca ) in contul meu percepe comision (3 lei pentru sumele in cauza ).  De aceea, voi alegeti ce varianta va avantajeaza.

Daca  plata s-ar face prin mandat postal va fi la fel. Nimic nu este gratis in afara de deplasarea la banca si depunere in numerar.

Daca cineva cunoaste o  alta metoda mai  putin costisitoare , de  plata, va rog sa spuneti la comentarii .

Din 52 de solicitanti carora le-am expediat semintele am primit confirmare de primire de la 22 de persoane.

Celor 22,  care au confirmat primirea,  prin e-mail sau prin comentariu pe blog ,  le voi transmite datele si metoda prin care vor putea plati . Acestia vor primi un e-mail. Daca intre timp au primit semintele si ceilalti solicitanti ii rog sa confirme.

Ma doare sufletul sa ma  gandesc ca toti ceilalti 30 nu au primit semintele. Ultimele livrari le-am facut vineri 11 februarie insa sunt destul de multi carora le-am expediat in prima serie, adica in 8 februarie si nu au confirmat.

Procedam asa fiindca  magazinul online nu este gata   dar si pentru ca,  odata comanda facuta si onorata prin alta metoda decat prin magazin online,   semintele de rosii nu mai pot fi oferite , unele dintre soiuri fiind epuizate.

Daca doriti sa stiu ca ati platit va rog sa precizati, cand depuneti banii,  numele si  prenumele de pe plicul  cu semintele primite .

Vreau sa va spun ca greseala este a mea fiindca am trimis semintele inainte de a fi perfectat sistemul online de vanzare-cumparare si am facut-o intentionat ca sa aveti semintele,  pentru insamantat,  la timpul potrivit  (in martie,  pentru unii, poate fi cam tarziu ) . Imi cer scuze pentru aceasta greseala .

Celor care descopera  de acum incolo aceasta postare  le transmit ca mai avem de vanzare soiurile : Move (inima de bou) , Gigant si Galbene. De  asemenea avem seminte amestecate,   toate soiurile,   in care se gasesc si soiurile Mari de Timisoara si Lungi de la Taica. Comenzile e bine sa contina multiplii de 10 seminte,  adica 10,  20,  30 si asa mai departe.

Va rog sa treceti  peste neintelegerile legate de paypal . Semintele de rosii nu vor  putea trece prin aceasta metoda de plata, v-am spus mai sus de ce.

Va transmit gandurile mele bune si florile albe pentru pace iar cele rosii pentru a intelege demersul meu cu dragoste .