Ce drăguţ …

Ieri am primit un mail, care m-a facut nostalgica si mi-am amintit clipe minunate traite pe acest blog-sau pe celalalt, de pe wordpress, care este tot asta- cu bucurie poate mai mare decat aceea, simtita, cand eram pe 340 in zelist.

Sa ma explic, fiindca sunt sigura ca multi dintre voi, dragi prieteni, inca aveti nedumeriri in privinta „miscarilor” pe care le-am facut legate de blog .

Mi-am schimbat platforma ce ma gazduia pana pe 4 noiembrie 2010 , platforma wordpress, inchiriind un spatiu, cumva privat, de la  just.host.com (puteti si voi sa intrati si sa negociati).Asta am facut ca sa putem adauga, blogului, alte valente pe care pe wordpress nu le pueam adauga.Inca nu le-am adaugat nici pe actualul blog.

Pentru asta aveam nevoie de alta adresa, de aceea v-am consultat in privinta denumirii noii adrese, de aceea acum adresa mea este cuelisa.com.

Dupa cateva zile,vazand ca vizitatorii merg tot pe elisagradinameadevis cu miile si pe noul blog nu, fiul meu a gasit solutia astfel ca lumea care ma cauta la vechea adresa a fost redirectionata la noua adresa.Bineinteles ca multumesc wordpress-ului pentru aceasta posibilitate, sunt bucuroasa pentru asta.

Asa  s-a intamplat ca nu am renuntat la numele blogului Elisa gradina mea de vis, desi, acum regret ca initial nu i-am zis altfel. Ati inteles  pana aici?

Bine, acum trebuie sa va spun ca asa se explica faptul ca nu mai sunt in top100 la wordpress fiindca nu mai am blog pe wordpress, simplu. Ca nu se continua cumularea vizitelor pe blogul meu ci ca de la 4 noiembrie 2010 am luat-o de la inceput, de la zero.

Ieri, cum ziceam, am primt un mail de la wordpress care mi-a adus aminte de bucuriile  mele din anul 2010, unele  dintre  ele, fireste.

Se numeste 2010 in review.Avea posibilitatea de a-l publica intr-un post insa de data asta nu s-a mai redirectionat postarea, deci,  nu pot decat sa spicuiesc din el cate ceva. De fapt, am reusit sa transfer tot. Iata:

The stats helper monkeys at WordPress.com mulled over how this blog did in 2010, and here’s a high level summary of its overall blog health: Healthy blog! The Blog-Health-o-Meter™ reads Wow.

Crunchy numbers

Featured image The Louvre Museum has 8.5 million visitors per year. This blog was viewed about 490,000 times in 2010. If it were an exhibit at The Louvre Museum, it would take 21 days for that many people to see it. In 2010, there were 292 new posts, growing the total archive of this blog to 917 posts. The busiest day of the year was March 1st with 3,135 views. The most popular post that day was Mărţişor 2010.

Where did they come from?

The top referring sites in 2010 were google.ro, dulcecasa.blogspot.com, hobbygradina.ro, search.conduit.com, and ro.wordpress.com. Some visitors came searching, mostly for elisa gradina mea de vis, gradina mea, zarzavat pentru iarna, gradina mea de vis, and zacusca de ciuperci.

Attractions in 2010

These are the posts and pages that got the most views in 2010.

1. Mărţişor 2010 March 2010 38 comments

2. Inmultirea muscatelor curgatoare January 2009 65 comments

3. Stropirea pomilor cu zeama bordeleza February 2009 34 comments

4. Zarzavat pentru iarnă-reţeta lui Constantin August 2009 54 comments

5. Rosii , legarea la araci, stropirea si copilirea May 2009 123 comments

Cu capul intors, usor, intr-o parte si cu zambetul de multumire trec mai departe pe .com

Va multumesc ca ati facut posiba bucuria asta a mea.


5 Responses to Ce drăguţ …

  1. Pingback: DE CE NU A URLAT “MARIA SA” BASESCU TRAIAN LA POPORUL LUI IN NOAPTEA DE REVELION « Hai ca se poate!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.