Mă apropii de cinci sute de mii

nu,nu de euro,nu de dolari,nici macar de roni,din pacate.Ce bine era daca pentru fiecare click pe blogul meu ar fi cazut in tescherea cate unul singur  din astia de zisei mai ‘nainte!Mai faceam eu salata asta azi,dupa ce m-am intros de la platit facturile??!Daca as avea suma asta nu as mai fi nevoita sa-i vad si aud la televizor pe cei care prostesc  lumea si asa destul de prostita din diverse motive.

Asa ca,drept recompensa, mi-am tras o salata sa ma invidiati voi cei care va uitati,cei 2000 pana la 3000  pe zi care doar va uitati.Pentru voi este acest post,pentru cei care ,desi se uita zilnic pe blogul meu nu au zis niciodata nimic.Unii stau chiar cateva ore.Ma intreb ce vor face? Isi iau notite?Imi fac descantece? Sau,cum zicea cineva pe care, cica, tot eu am suparat-o…urmareste sa vada cand ma pedepseste D-zeu pentru ce i-am facut? (asa scria in postarea din Saptamana Mare ca cine o suparat-o si nedreptatit-o pe dumneaei o fost pedepsita de Domnul facand sa-i treaca o roata de car peste gat).Hmm.Eu asa am auzit ca Dumnezeu nu pedeseste,dar mai stii?!Dar de ce nu-i pedepseste pe criminali care in mod deliberat au ucis?Stiu eu cativa care au ajuns la 80 de ani si Doamne-Doamne ingaduie sa traiasca.Si ,inca,in libertate si onoare depline.

Eu le doresc oamenilor sanatate,sa traiasca mult si bine(nu sapa groapa altuia….) si sa-si vada fiecare de treaba lui si cine nu intelege ca peste neintelegeri trebuie sa se treaca aproape stergand cu buretele(si ca o polemica nu are rost caci tot nu se ajunge la a avea amandoua partile dreptate)  si cine nu intelege ca raul pe care ni-l fac unii sau altii trebuie sa-l iertam fiindca altfel,cica tot pe noi ne loveste sub o forma sau alta ,deci cine nu intelege astea toate poate mai are de  invatat din cartea vietii,a vietii personale.

Iata salata mea si a lui Jamie Oliver.De la mine este menta proaspata si…si…si piersicile astea minunate scoase din congelator.Yammy,yammy ce buna a fost!

Reteta o veti gasi cautand-o pe blog dupa numele autorului.J.O.

49 Responses to Mă apropii de cinci sute de mii

  1. Pingback: Louis Aragon (1897 – 1982) – Serbări galante « Orfiv

  2. Pingback: Albastrul lui Yves Klein « my heart to your heart

  3. Pingback: Întâmplare simplă « Ioan Usca

  4. Pingback: Ţara lacrimii, Gheorghe Tomozei « Supravietuitor's Blog

  5. Pingback: Ritualuri « Gabriela Savitsky

  6. Pingback: Basescu si Stolojan sunt nelustrabili « Hai ca se poate!

  7. Pingback: 3 ani! « Nataşa

  8. Pingback: Zi aparte « Ioan Usca

  9. Pingback: Tradiţii « Ioan Usca

  10. Pingback: grAdinuca.ro » Premiu

  11. Pingback: Cadouri « Nataşa

  12. Pingback: Miting impotriva legii eutanasierii cainilor fara stapan.Vineri, 30 aprilie, ora 11:00, la Prefectura Bucuresti « Supravietuitor's Blog

  13. Pingback: Miting impotriva legii eutanasierii cainilor fara stapan.Vineri, 30 aprilie, ora 11:00, la Prefectura Bucuresti « my heart to your heart

  14. Pingback: When Andi Met Sally « Andi Bob

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.